top of page

Graag stel ik mij even voor: ik ben Dineke Weidema, kleurenconsulente.

 

Na jaren op kantoor te hebben gewerkt, vond ik een nieuwe passie: mensen helpen zich op hun best te presenteren. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door wat kleding met je doet, en vooral het effect van kleur op je uiterlijk.

Die interesse was zo groot dat ik hiervoor in 2017 met een basisopleiding ben gestart. Daarna heb ik vele verdiepingscursussen en praktijkdagen gevolgd, zodat ik in 2018 met een eigen studio als kleurenconsulente aan de slag kon gaan. 

Ik geloof erin dat iedereen er goed uit kan zien.

Als je de juiste kleuren draagt - kleuren die aansluiten op je eigen kenmerken - wordt het een mooi plaatje en kom jij op je best naar voren.

Dit wil ik je graag laten ontdekken, je daarmee versterken. En dan gaat het niet alleen om de kleuren die uiterlijk mooier maken, maar ook om de kleuren die innerlijk bij je passen. Zodat innerlijk en uiterlijk met elkaar in harmonie zijn. Want dan

voel je dat het klopt en vergroot het je zelfvertrouwen.

Aarzel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Je bent altijd welkom! Ik heb een prachtige praktijkruimte

in Ermelo op een mooie, rustige plek.

 

Dit zeggen anderen over Dineke

unnamed.png

INSPIRERENDE KLEURENANALYSE MET PASSIE GEGEVEN

"Dineke heeft met passie ons hele team meegenomen in de wereld van de kleuren! Door te kijken naar huidskleur, oogwit, haar komt ze er al achter of je een warme of koele ondertoon hebt. Welke types zijn er, winter, herfst, lente en zomer, hoe kan je dat herkennen en welke kleuren zou je dan moeten dragen om jezelf te laten zien? Allemaal helemaal nieuw voor mij, maar de manier waarop Dineke ons meenam in het verhaal inspireerde enorm.

En daarna onvermoeibaar, keer op keer met frisse energie al deelnemers meegenomen in een persoonlijke analyse, voor de spiegel met allerlei kleuren om te zien en te laten zien wat er goed past en welke kleur je ‘wegdrukt’ waardoor je zelf onzichtbaar wordt.

 

Ik kan het iedereen, individueel of in een groep aanraden een keer een workshop bij Dineke te boeken, ik kan je beloven dat je niet teleurgesteld wordt!!" 

Monique Zuidwijk - Eigenaar BurenService

BEWUST KIJKEN NAAR NUANCE

"We hebben een kleurrijke middag gehad met z’n tweeën (vriendinnen). Het was bijzonder om te zien hoe Dineke (met aandacht) telkens de nuance (in kleur) zocht bij ons uiterlijk, de ogen en het gezicht. Zodat we konden zien en ervaren welke kleur samenvalt in het geheel en je mooi staat. Het was deels een bevestiging van je eigen ontwikkeling hierin maar er waren ook verrassingen en nieuwe inzichten. Ongelooflijk om te zien wat kleur met je doet. Je gaat bewuster kijken of kleuren passen." 

Marja Meijering

bottom of page