Ik ben Dineke Weidema, Gewichtsconsulente en Kleurenconsulente.

 

Na jaren op kantoor te hebben gewerkt, vond ik een nieuwe passie: mensen helpen zich goed te voelen. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in wat kleding met je doet, maar ook wat voor rol voeding eigenlijk bij iedereen speelt. 

Je goed voelen kan natuurlijk op verschillende manieren. In 2014 ben ik begonnen met een opleiding tot Gewichtsconsulente; in 2016 heb ik daarvan het diploma behaald. 

Daarnaast was ik altijd al erg gefascineerd door het effect van kleur op het uiterlijk. De interesse was zo groot dat ik hiervoor in 2017 met een basisopleiding ben gestart. Daarna heb ik vele verdiepingscursussen en praktijkdagen gevolgd, zodat ik mijzelf nu ook Kleurenconsulente mag noemen. 

Ik geloof erin dat iedereen anders in elkaar zit met een eigen levensstijl en levenswijze. Dit is iets wat ik juist wil versterken, samen met jou. Elke verandering die je maakt moet bij jou passen en jou uniek maken. Daarom .. 
 

.. aarzel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Je bent altijd welkom! 

Ik heb een prachtige praktijkruimte in Ermelo op een mooie, rustige plek.

 

Mocht het lastig zijn om naar mij toe te komen, dan kom ik graag - in geval van gewichtscontrole - naar jou. Neem hiervoor gerust even contact met mij op.