top of page

 

Welke kleuren staan jou het beste? Met een kleurenanalyse laat ik je zien wat kleur voor je

kan doen. Want de kleur van je kleding en je make-up bepaalt in hoge mate hoe jij overkomt.

 

 Hiermee heb je een snelle en effectieve manier om er goed uit te zien!

Waarom?

WAAROM EEN KLEURENANALYSE ? 

Vaak laten we ons meeslepen door de heersende mode, de kleuren die er in dat modeseizoen in de winkel hangen. Maar zijn dat ook de juiste kleuren voor jou?
Zou het winkelen niet een stuk gemakkelijker worden als je zou weten welke kleuren jou echt goed staan? Maar ook, welke kleuren je beter kunt vermijden? Want foute kleuren maken je ouder en vermoeider, ze benadrukken de lijnen en rimpels in je gezicht.
De juiste kleuren daarentegen laten je stralen, je ziet er frisser en jonger uit, oneffenheden in het gezicht worden verzacht. 
Je krijgt een hele nieuwe kijk op jezelf! 

Weet je eenmaal tot welk kleurentype (gebaseerd op de 4 seizoenen en combinaties daarvan) je behoort, dan kun je daar enorm je voordeel mee doen. Bijvoorbeeld voor het maken van een goede eerste indruk. Die is vaak heel bepalend. Met de juiste kleuren en het zelfvertrouwen dat je daardoor krijgt, kom je goed over.

Ook kun je veel gerichter gaan winkelen, alle rekken met "verkeerde" kleuren laat je links liggen. Dat scheelt een hoop tijd en gepieker. Je ziet meteen wat past en wat niet, je doet geen miskopen meer.

 

Daarom is een kleurenanalyse een investering
die zichzelf snel terugverdient!
 

Werkwijze

HOE HET IN Z'N WERK GAAT

Bij een kleurenanalyse kijk ik met behulp van mijn kleurensjaals welke kleuren aansluiten bij jouw huid, ogen en haar. Zodat er een mooi, harmonieus geheel ontstaat en jij in evenwicht bent met de kleur die je draagt.

Ik analyseer 13 kleurentypes: de 'hoofdseizoenen' en diverse combinaties daarvan.
Als duidelijk is welk kleurtype je bent, laat ik je uitgebreid zien wat je beste kleuren zijn, hoe je deze herkent en wat mooie combinaties zijn. Ook je haarkleur, make-up, sieraden en accessoires komen aan bod. 

Een kleurenanalyse duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en kost 98 euro. Dit is inclusief een kleurenkaartje, waarop jouw kleuren gespecificeerd staan. Dit kaartje is van een klein formaat en past dus gemakkelijk in je portemonnee. Handig om je kleuren zo bij de hand te hebben!

Workshops
WhatsApp Image 2020-03-03 at 19.51.07.jp

SAMEN KIJKEN EN ERVAREN

Wil je graag met een clubje komen?

Met elkaar ontdekken wat kleur voor je kan doen?

Kijk dan op de pagina:

Workshops Kleur en Kleding

En lees over de workshops die ik op afspraak organiseer.

 

 

 

ZIE HET VERSCHIL

 

Om even te laten zien welk effect het dragen van de juiste kleuren kan hebben, hieronder een

paar voorbeelden:

 

Annet is een Herfsttype, warme kleuren staan haar het beste. En dan met name de wat meer rustige kleuren binnen het herfstpalet. Op de linkerfoto zie je haar in een zwart-wit gestreept bloesje, deze kleuren maken haar harder en ook wat bleker in het gezicht. Het groene truitje op de rechterfoto daarentegen harmonieert mooi met het haar en de huidskleur, waardoor de huidskleur frisser oogt.

Resultaat

Mariëtte is een Zomertype. Met name de koele kleuren -zoals je kunt zien op de rechterfotostaan haar heel goed. De ogen worden helderder en de lijnen/oneffenheden in het gezicht vervagen. 

bottom of page