Welke kleuren staan jou het beste? Ik laat je d.m.v. een kleurenanalyse ontdekken wat kleur voor je kan doen. Want de kleur van je kleding en je make-up bepaalt in hoge mate hoe jij overkomt. Met de juiste kleuren zie je er frisser en jonger uit, oneffenheden en rimpels in het gezicht worden verzacht. Verkeerde kleuren maken je ouder en vermoeider. Je hebt hiermee een effectieve en snelle manier om er goed uit te zien. 

 

lente

zomer

Waarom? 

Vaak laten we ons meeslepen door de heersende mode, de kleuren die er in dat modeseizoen in de winkel hangen. Maar zijn dat ook de juiste kleuren voor jou? Zou het winkelen niet een stuk gemakkelijker worden als je zou weten welke kleuren jou echt goed staan? Maar ook, welke kleuren je zou moeten vermijden? Want foute kleuren maken je fletser, maken de lijnen in je gezicht dieper. De juiste kleuren daarentegen laten je stralen, benadrukken je sterke kanten en laten je er gezonder en energieker uitzien. En daardoor voel je je ook beter. Je krijgt een hele nieuwe kijk op jezelf! 

Weet je eenmaal tot welk kleurenpalet (gebaseerd op de 4 seizoenen en combinaties daarvan) je behoort, dan zal je daar veel plezier van hebben en kan je er enorm je voordeel mee doen. Bijvoorbeeld voor het maken van een goede eerste indruk. Die is vaak heel bepalend. Met de juiste kleuren en het zelfvertrouwen dat je daardoor krijgt, kom je goed over. Ook kun je veel gerichter gaan winkelen, alle rekken met "verkeerde" kleuren laat je links liggen. Dat scheelt een hoop tijd en gepieker. Je ziet meteen wat past en wat niet, je doet geen miskopen meer.

 

Daarom is een kleurenanalyse een investering die zichzelf snel terugverdient. 

 

Maar hoe dan?

Bij een kleurenanalyse kijk ik met behulp van kleurensjaals welke kleuren aansluiten bij jouw huid, ogen en haar. Zodat er een mooi, harmonieus geheel ontstaat en jij krachtiger naar voren komt. 

Een kleurenanalyse duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en kost 98 euro. Dit is inclusief een kleurenkaartje, waarop jouw kleuren gespecificeerd staan. Dit kaartje is van een klein formaat en past dus gemakkelijk in je portemonnee. 

 

Samen kijken en ervaren!

Wil je graag met een clubje komen? Met elkaar ontdekken wat kleur voor je kan doen?

Dat kan, Studio Pretty Woman verzorgt ook 

 

W O R K S H O P S  K L E U R  &  K L E D I N G

 

Je krijgt advies over kleding, sieraden, make-up, haarkleur en accessoires. 

 

Onder het genot van koffie/thee met lekkernijen vertel ik over de vele aspecten van kleur en wat dit doet voor je uiterlijk. Daarna laat ik je d.m.v. een korte kleurenanalyse zien welk type je bent, welke kleuren jou het beste staan! 
 

En natuurlijk krijg je een handig kleurenkaartje mee die je kunt gebruiken bij het shoppen. 

 

Geschikt voor een:

  • vriendinnenuitje

  • moeders-dochters-zussen dag

  • uitje met collega’s

  • vrijgezellendag

 

Deelname: € 35,- per persoon
Tot 4 à 5 personen
De workshops staan gepland op vrijdagen, maar kan in overleg ook
op andere dagen.

Bel of mail voor het maken van een afspraak.

WhatsApp Image 2018-06-14 at 12.33.26-2.

Digitale actie!

Woon je ver weg of heb je geen tijd of gelegenheid om bij mij in de studio te komen? Geen probleem! Het volgende is ook mogelijk: 

K L E U R E N A N A L Y S E   O P   A F S T A N D 

Hoe het werkt:

Je stuurt mij een paar recente foto’s van jou in de buitenlucht, in het daglicht. Daarna stel ik je via de mail een aantal vragen over bijv. je haarkleur, je huid enz. Aan de hand van die info en de foto's bepaal ik m.b.v. mijn kleurensjaals welk kleurtype je bent. Mijn kleurenanalyse zet ik dan uitgebreid voor je op de mail. Een persoonlijk schrijven dus betreffende jouw kleuren voor kleding, make-up, sieraden en accessoires.

 

Hiervoor vraag ik slechts 60 euro. Makkelijk en voordelig! 

Dit is zelfs inclusief een kleurenkaartje. Super handig, want zo kan je jouw kleuren altijd mee nemen in een compact formaat.  

Gemakkelijker kan het niet toch? En zeker weten dat je hier veel plezier van zult hebben. Want de juiste kleuren maken je mooi!

Mail me op dineke.weidema@gmail.com

 
home-office-1207834_1920.jpg
 

Zie het verschil!

 

Om even te laten zien wat voor effect het dragen van de juiste kleuren kan hebben, hieronder een voorbeeld.

Annet is een Herfsttype, warme kleuren staan haar het beste. En dan met name de wat meer gedempte, rustige kleuren binnen het herfstpalet. Op de linkerfoto zie je haar in een zwart-wit gestreept bloesje, deze kleuren maken haar harder en ook wat geliger in het gezicht. Het groene truitje op de rechterfoto echter harmonieert mooi met het haar en de huidskleur (die wordt frisser), zodat zij stralender naar voren komt.

Mariëtte is een Zomertype. Met name de koele kleuren - zoals je kunt zien op de rechterfoto - staan haar heel goed. De ogen worden helderder en de lijnen/oneffenheden in het gezicht vervagen.