Welkom op de site van Studio Pretty Woman, hét adres in Ermelo voor kleurenanalyse.
 

WAT ZIE JIJ ER LEUK UIT!

Hoe leuk is het om dat te horen, je zit meteen goed in je vel. Toch wil het niet altijd lukken om er goed uit te zien. Zou het niet fijn zijn als je hierbij een steuntje in de rug zou krijgen? Want wie wil nou niet goed voor de dag komen? 


Laat mij je helpen om je beste kant naar voren te halen, om jezelf zichtbaar te maken. 

Hoe ik dat doe? Kijk rustig eens rond op mijn website en lees alles over kleurenanalyse. Zo vertel ik graag hoe ik de kleuren ontdek die jou mooier maken en toon ik de resultaten van de mensen die je voor gingen. Want met een kleuradvies zie je het effect van de juiste kleur! 

Kleurenanalyse in de studio

Ontvang persoonlijk kleuradvies en straal volop met "jouw" kleuren

Bekijk meer

PERSOONLIJKE KLEURENANALYSE

Welke kleuren laten jou stralen?

Met een kleurenanalyse laat ik je zien welk type je bent en welke kleuren jou het beste staan! Je krijgt advies over kleding, sieraden, make-up, haarkleur en accessoires en een handig kleurenkaartje die je altijd bij de hand kan houden. 

WORKSHOPS

Kom je graag met een clubje om met elkaar te ontdekken wat kleur voor je kan doen? Leuk! Bij de workshop Kleur & Kleding kijken en ervaren we samen de effecten van kleur onder het genot van koffie, thee & lekkernijen. Uiteraard ontvangt iedereen ook een persoonlijke kleurenanalyse.

Woon je ver weg of heb je geen tijd of gelegenheid om bij mij in de studio te komen? Geen probleem! Via de mail en recente foto's kan ik je ook een kleurenanalyse op afstand geven.

KLEURENANALYSE
OP AFSTAND