top of page

Welkom op de site van Studio Pretty Woman, hét adres in Ermelo voor kleurenanalyse.
 

WAT ZIE JIJ ER GOED UIT!

Hoe leuk is het om dat te horen, je zit meteen goed in je vel. Toch wil het niet altijd lukken om er goed uit te zien. Zou het niet fijn zijn als je hierbij een steuntje in de rug zou krijgen? Want wie wil nou niet goed voor de dag komen? Laat mij je helpen om je beste kant naar voren te halen, om jezelf zichtbaar te maken. 

Hoe ik dat doe? Kijk rustig eens rond op mijn website en lees alles over kleurenanalyse. Zo vertel ik graag hoe ik de kleuren ontdek die jou mooier maken en toon ik de resultaten van de mensen die je voor gingen. Want met een kleuradvies zie je het effect van de juiste kleur! 

Kleurenanalyse in de studio

Ontvang persoonlijk kleuradvies en straal volop met "jouw" kleuren

ZOMER
ACTIE!

Kleurenanalyse
voor maar
€85,-!

 i.p.v. €98

Bekijk meer

PERSOONLIJKE KLEURENANALYSE

Welke kleuren laten jou stralen?

Met een kleurenanalyse laat ik je zien welk type je bent en welke kleuren jou het beste staan! Je krijgt advies over kleding, sieraden, make-up, haarkleur en accessoires en een handig kleurenkaartje die je altijd bij de hand kan houden. 

WORKSHOPS

Kom je graag met een clubje om met elkaar te ontdekken wat kleur voor je kan doen? Leuk! Bij de workshop Kleur & Kleding kijken en ervaren we samen de effecten van kleur onder het genot van koffie, thee & lekkernijen. En je krijgt een korte persoonlijke kleurenanalyse en kleurenkaartje.

Woon je ver weg of heb je geen tijd of gelegenheid om bij mij in de studio te komen? Geen probleem! Via de mail en aan de hand van recente foto's geef ik je een kleurenanalyse op afstand.

KLEURENANALYSE
OP AFSTAND

Over mij

Graag stel ik mij even voor: ik ben Dineke Weidema, kleurenconsulente.

Na jaren op kantoor te hebben gewerkt, vond ik een nieuwe passie: mensen helpen zich op hun best te presenteren. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door wat kleding met je doet, en vooral het effect van kleur op je uiterlijk. Die interesse was zo groot dat ik hiervoor in 2017 met een basisopleiding ben gestart. Daarna heb ik vele verdiepingscursussen en praktijkdagen gevolgd, zodat ik in 2018 met een eigen studio als kleurenconsulente aan de slag kon gaan. 

Ik geloof erin dat iedereen er goed uit kan zien, met een eigen stijl en kleuren bij je aansluiten. Dat is iets wat ik je wil laten ontdekken en wil versterken. En dan gaat het niet alleen om de kleuren die je uiterlijk mooier maken, maar ook om de kleuren die innerlijk bij je passen. Zodat innerlijk en uiterlijk met elkaar in harmonie zijn. 

Daar voel je je goed bij, het vergroot je zelfvertrouwen. 

 

49f1b743-f2c0-4db4-9556-749afedd0d71_edited.jpg

Dit zeggen anderen over Dineke

unnamed.png

Inspirerende kleurenanalyse met passie gegeven

"Dineke heeft met passie ons hele team meegenomen in de wereld van de kleuren! Door te kijken naar huidskleur, oogwit, haar komt ze er al achter of je een warme of koele ondertoon hebt. Welke types zijn er, winter, herfst, lente en zomer, hoe kan je dat herkennen en welke kleuren zou je dan moeten dragen om jezelf te laten zien? Allemaal helemaal nieuw voor mij, maar de manier waarop Dineke ons meenam in het verhaal inspireerde enorm.

En daarna onvermoeibaar, keer op keer met frisse energie al deelnemers meegenomen in een persoonlijke analyse, voor de spiegel met allerlei kleuren om te zien en te laten zien wat er goed past en welke kleur je ‘wegdrukt’ waardoor je zelf onzichtbaar wordt.

 

Ik kan het iedereen, individueel of in een groep aanraden een keer een workshop bij Dineke te boeken, ik kan je beloven dat je niet teleurgesteld wordt!!" 

 

Monique Zuidwijk - Eigenaar BurenService

Ik heb een prachtige praktijkruimte in Ermelo op een mooie, rustige plek. Mocht het lastig zijn om naar mij toe te komen, dan kom ik graag naar jou. 

Aarzel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Je bent altijd welkom!

LAAT JEZELF STRALEN!

bottom of page